Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: «Κλαίει και ρωτάει για το δάχτυλό της», λέει ο πατέρας της...

Θεσσαλονίκη: «Κλαίει και ρωτάει για το δάχτυλό της», λέει ο πατέρας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην παιδική χαρά

Θετική η εικόνα της υγείας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, λέει ο πατέρας της μικρής. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον κ. Χατζηαθανασίου, «κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της»!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης για τη συγκόλληση του δαχτύλου της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, θα φανεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες.

Ο πατέρας της άτυχης μικρής πρόσθεσε πως από άποψη κινητικότητας το δάκτυλο προφανώς και δεν θα έχει την ίδια, ωστόσο, αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να έχει πετύχει η συγκόλληση.

Πάντως, τα μέχρι τώρα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, η οποία ακρωτηριάστηκε την περασμένη Κυριακή (01.05.2022), σε τσουλήθρα παιδικής χαράς του δήμου, είναι αισιόδοξα.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, η κόρη του θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Επίσης, θα αρχίσει άμεσα να ασχολείται και με τα μαθήματά της μέσα από το νοσοκομείο και με άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, ούτως ώστε να απασχολείται λίγο και να αισθανθεί καλύτερα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί κλαίει συνέχεια και ζητάει διαρκώς για το δάκτυλό της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα