Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η κλοπή κινητού από καφέ στον Εύοσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η κλοπή κινητού από καφέ στον Εύοσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κλοπή κινητού τηλεφώνου από κατάστημα take away του Ευόσμου προχώρησε νεαρός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.‘Οπως θα δείτε καρέ καρέ σε video ο άγνωστος εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη του κινητού από το τραπέζι του καφέ που βρίσκεται στην οδό Τρίτση.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η κίνηση του δράστη να φορέσει τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό την ώρα της κλοπής, προφανώς για να μη γίνουν αντιληπτά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης του κινητού τηλεφώνου με την επιστροφή στο τραπέζι αντιλήφθηκε την απουσία του τηλεφώνου, την οποία ανέφερε στην αστυνομία, ενώ φρόντισε ο ίδιος να προμηθευτεί και το video από κάμερα διπλανού καταστήματος που κατέγραψε τη στιγμή της κλοπής.

Το θύμα περιέγραψε στο ditika.gr «πήγα να παραγγείλω στο κατάστημα, δεν έκανα ούτε δύο λεπτά και αντιλήφθηκα πως έλειπε το κινητό από το τραπέζι. Στην αρχή νόμιζα, πως ήταν πλάκα από τον επιχειρηματία του μαγαζιού αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι μου το είχαν κλέψει. Ανοίξαμε τις κάμερες διπλανού μαγαζιού και είδαμε τον δράστη που μου έκλεψε το κινητό».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα