Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Η στιγμή της άγριας επίθεσης σε αφισοκολλητές της ΚΝΕ μέσα από...

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της άγριας επίθεσης σε αφισοκολλητές της ΚΝΕ μέσα από φωτογραφίες ντοκουμέντα

Σε δεκατέσσερις προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ, έπειτα από την επίθεση που σημειώθηκε εναντίον μελών της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Από την επίθεση ακροδεξιών τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα, εκ των οποίων στα δύο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους, ενώ ένας 22χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Όλα έγιναν στις 12:10. Μέλη της ΚΝΕ που μοίραζαν φυλλάδια και έκαναν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας, δέχτηκαν επίθεση από 10 άτομα που εμφανίστηκαν με κράνη και κρατούσαν από αλυσίδες μέχρι στυλιάρα. Όπως φαίνεται στις εικόνες που έστειλαν αυτόπτες μάρτυρες στο newsit.gr, τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε καφετέρια που υπήρχε στο σημείο με τους δράστες να κυνηγούν τα άοπλα μέλη της ΚΝΕ.

Οι μαυροντυμένοι ακροδεξιοί άρχισαν τα τυφλά χτυπήματα και στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι ύβρεις ξεσήκωσαν μια ολόκληρη περιοχή, στην οποία κινούνταν ακόμα και μικρά παιδιά. Τα θύματα περικυκλώθηκαν και ήταν αδύνατον να αποφύγουν τα χτυπήματα. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα