Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έστειλε εξώδικο στην Εφημερίδα των Συντακτών για...

Θεσσαλονίκη: Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έστειλε εξώδικο στην Εφημερίδα των Συντακτών για συκοφαντικό δημοσίευμα

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έστειλε εξώδικο στην Εφημερίδα των Συντακτών, για το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας μετά το θάνατο του Ρομά από αστυνομικά πυρά σε καταδίωξη στο Πέραμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αντιδρά και καταγγέλλει την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία στο πρωτοσέλιδο της 25ης Οκτωβρίου 2021, αναφέρει σε τίτλο «Η Αστυνομία σκοτώνει, η Κυβέρνηση καλύπτει», στοχοποιώντας ανεπαίσχυντα ολόκληρο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η αντίδραση σε τέτοιου είδους ενέργειες αποτελεί χρέος μας για την διαφύλαξη του επαγγέλματος μας, την ασφάλεια των συναδέλφων μας, που καθημερινά εκτίθενται σε κίνδυνο για να εξασφαλίσουν την κοινωνική ειρήνη, αλλά και για την αποκατάσταση της προσβολής των προσωπικοτήτων τους.

Προς τούτο, σήμερα κοινοποιήθηκε η κάτωθι εξώδικη δήλωση κατά της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «Η εφημερίδα των συντακτών Α.Ε.», του Διευθυντή Σύνταξης της ανωτέρω εφημερίδας, καθώς και του Διευθυντή της ανωτέρω εφημερίδας, καλώντας τους να συμμορφωθούν άμεσα με τα οριζόμενα σε αυτή».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα