Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Η απολογία του 34χρονου για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας

Θεσσαλονίκη: Η απολογία του 34χρονου για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας

Δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από τα όσα υποστήριξε στην προανακριτική του απολογία, ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο σε απόκρημνη περιοχής της Χαλκιδικής.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η απολογία του 39χρονου που αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν σκότωσε αυτός τη Γεωργία, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στον κόσμο και ότι εκείνο το βράδυ ήπιε τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβε τίποτα. Αναμένεται ακόμη να αρνηθεί ότι απεικονίζεται στα βίντεο.

Ο 34χρονος φίλος και συνεργός του που απολογείτο για περίπου 2,5 ώρες ενώπιον του ανακριτή και για μία ακόμη φορά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, είπε:

“Ήμουν εκεί για την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του ο σύντροφός της μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι. Βγήκα από την οικοδομή, περίμενα στο αυτοκίνητο και τότε ήρθε να μου πει ότι τη σκότωσε”.

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα