Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας για την αποφυγή συνωστισμού στην πλατεία Καλλιθέας ...

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας για την αποφυγή συνωστισμού στην πλατεία Καλλιθέας (ΦΩΤΟ)

Στην πλατεία Καλλιθέας, στην Άνω Πόλη, βρέθηκαν χθες το απόγευμα άνδρες της αστυνομίας, μετά και τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, για συνωστισμό ατόμων τις τελευταίες μέρες στην πλατεία.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να μην παρατηρηθούν οι εικόνες των προηγούμενων ημερών, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς  όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους κάθε βράδυ εκατοντάδες νεαρά άτομα παραβιάζουν την καραντίνα και συνωστίζονται στη γειτονιά τους, κάνοντας φασαρία έως το πρωί, προκαλώντας καταστροφές και αφήνοντας παντού σκουπίδια.

”Την ώρα που όλη η πόλη βρίσκεται στην πιο δύσκολη και αυστηρή καραντίνα των τελευταίων δεκαετιών, την ώρα που τα νοσοκομεία δίνουν κάθε μέρα άνιση μάχη με τον Covid19 κάθε βράδυ εκατοντάδες νεαρών ατόμων παραβιάζουν την καραντίνα και συνωστίζονται στην γειτονιά μας.Κάθε βράδυ συγκεντρώνονται στην πλατεία Καλλιθέας από 200 ως 600 άτομα ενίοτε και 800. Αν σκεφτούμε ότι η συγκέντρωση αρχίζει από τις 11 το πρωί αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι καθημερινά περνάνε μερικές χιλιάδες άτομα”, αναφέρουν οι κάτοικοι.

Δείτε τις φωτογραφίες  και το βίντεο του Seleo.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα