Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ - Διέλυσε το ασθενοφόρο με σιδηροσωλήνα...

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ – Διέλυσε το ασθενοφόρο με σιδηροσωλήνα (φωτό)

Επίθεση από έναν άνδρα το οποίο πήγε να βοηθήσει δέχτηκε πλήρωμα του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει

η σελίδα diasostis.com στο facebook  “Πριν από λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να βοηθήσει άνδρα σε αναφερόμενο περιστατικό μέθης στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονικης φτάνοντας στο σημείο δέχτηκε προκλητικά υβριστικά λεκτικά σχόλια από τον άνδρα με ταυτόχρονες επιθετικές κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια του εναντίων των διασωστών του ΕΚΑΒ φτύνοντας τους και απειλώντας τους.” Σύμφωνα με την ανάρτηση η γυναίκα διασώστης μπήκε στην καμπίνα ενώ ο άνδρας προσπάθησε να ηρεμήσει τον επιτιθέμενο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντιθέτως όπως αναφέρεται “αφού κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τον χτυπήσει βρήκε έναν σιδερένιο σωλήνα και στράφηκε εναντίον του ασθενοφόρου και της συναδέλφου που ήταν μέσα σε αυτό. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτό. Κατέστρεψε με τον σιδερένιο σωλήνα δημόσιο όχημα και φυσικά επιτέθηκε και στην συναδελφο μας η οποία για καλή της τύχη δεν τραυματίστηκε από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών αλλά σε κατάσταση «shock» μεταφέρθηκε από άλλο ασθενοφόρο με ταχυκαρδία και υπέρταση στο εφημερευων νσκμο για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Αφού έσπασε και ρήμαξε ότι έβρισκε μπροστά του πέταξε τον σιδερένιο σωλήνα μέσα στο ασθενοφόρο με σκοπό να χτυπήσει την συνάδελφο…!!!!!
Στο σημείο έσπευσαν και αλλά δυο ασθενοφόρα μετά από έκκληση για βοήθεια του πληρώματος καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ και ομαδα ΔΙΑΣ η οποίοι κυνήγησαν στα παρακείμενα στενά τον δράστη της επίθεσης.
(Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν εντοπίστηκε και εάν έχει ήδη συλληφθεί)”
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα