Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Επίδειξη ρούχων προς τιμήν του φετινού 11ου Thessaloniki Pride (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Επίδειξη ρούχων προς τιμήν του φετινού 11ου Thessaloniki Pride (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Την αυλαία του άνοιξε σήμερα το 11ο Thessaloniki Pride με την επίδειξη ρούχων που έλαβε χώρα στην Αποθήκη Γ, στο λιμάνι, δίνοντας το μήνυμα πως όλα τα σώματα είναι αποδεκτά και ωραία!

Ρεπορτάζ: Εύη Ανδρικοπούλου

Με το κεντρικό σύνθημα «Ανήκω σε εμένα» ξεκινάει το φετινό 11ο Thessaloniki Pride, εστιάζοντας στην αυτονομία και την αυτοδιάθεση του σώματος, ανήκω σε μένα λέει κάθε άνθρωπος που βρίσκει την δύναμη  μέσα του να καταγγείλει τον βιασμό, ανήκω σε μένα λένε οι γυναίκες στο Ιράν που κόβουν τα μαλλιά τους και βγάζουν τις μαντήλες, ανήκω σε μένα λένε τα ανάπηρα άτομα που διεκδικούν προσβασιμότητα.

Ανήκω σε εμένα είναι η απάντηση σε κάθε απόπειρα επέμβασης χωρίς την συγκατάθεσή μας.

Στην επίδειξη ρούχων συμμετείχαν μοντέλα με όλους τους τύπους σώματος, δείχνοντας αγάπη, σεβασμό και περηφάνια προς αυτό.  Αγαπάμε το σώμα μας αγαπάμε τον εαυτό μας και φοράμε χωρίς ενοχές αυτό που θέλουμε και αυτό που μας εκφράζει.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η Ηθοποιός Μαρία Σολωμού όπου με ένα μεγάλο χαμόγελο φωτογραφίζονταν με τους διοργανωτές και τους καλεσμένους του Fashion Show.

Επιπλέον θα  παρουσιάσει την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μετά την παρέλαση το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 18:00 από την νότια πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία ΧΑΝΘ και θα συμμετέχουν σε αυτή οι: Τάμτα, Kings, Τhe mode, House of drama και ο Κωστής Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα