Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος που μαχαίρωσε τον πατριό του

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος που μαχαίρωσε τον πατριό του

Ελεύθερος, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 36χρονο πατριό του, επειδή, όπως ανέφερε, κακοποιούσε τη μητέρα του.

Για την περίπτωσή του ορίστηκε δικάσιμος για τον προσεχή Ιούνιο, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 36χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο ανήλικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μπροστά στη θέα του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την μητέρα του. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο 36χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν συχνά τη γυναίκα.

Όπως υποστήριξαν και οι γείτονες τους στην περιοχή της Πυλαίας, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 36χρονος άντρας τσακώθηκε για ακόμη μια φορά με την σύντροφο του, τότε ο νεαρός γιος της επιτέθηκε στον «πατριό» του με το μαχαιρί, καθώς δεν άντεχε να βλέπει την μητέρα του σε αυτή την κατάσταση.

Ο παππούς του 17χρονου μίλησε στο protothema.gr και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο εγγονός του είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ ο εγγονός μου είδε την μητέρα του χτυπημένη και έγινε το έλα να δεις. Έχουν υπάρξει ξανά μικρότερα προβλήματα μεταξύ της κόρης μου, του γαμπρού μου και του παιδιού. Στην κουζίνα του σπιτιού, είχε η κόρη μου ένα μικρό μαχαίρι. Το τι ακριβώς έγινε και πως πήρε στα χέρια του το μαχαίρι δεν γνωρίζω. Όλοι τους, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους και ο γαμπρός και ο μικρός. Με τον εγγονό μου έχουμε άλλη σχέση. Μου έλεγε πολλές φορές τι γινόταν. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε χθες βράδυ, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι υπήρξε φασαρία. Αν ήτανε 1,5 πόντο πιο μακρύ το μαχαίρι, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο σοβαρά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα