Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Εκπαιδευτικός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία - Βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτικός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες

Σάλος στη Θεσσαλονίκη από τη σύλληψη εκπαιδευτικού για παιδική πορνογραφία. Οι αστυνομικοί ξεσκέπασαν την αρρωστημένη δράση του 56χρονου και του πέρασαν χειροπέδες. Τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά…

Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για παιδική πορνογραφία, με την είδηση να αναστατώνει τις τελευταίες ώρες την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο. Ο 56χρονος έκρυβε χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που πλέον έχουν κατασχεθεί. Ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, από τον εισαγγελέα, για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας.

Εκπαιδευτικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή πλήθους αρχείων που εμπίπτουν στις διατάξεις για παιδική πορνογραφία. Είχε προηγηθεί έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 56χρονου συλληφθέντα κατασχέθηκαν από σκληρό δίσκο και ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης (usb) συνολικά πάνω από 9.000 αρχεία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα αρχεία περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων, νεότερων των 15 ετών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ο 56χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης και παραμένει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα