Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Γρηγόρης Σαραφιανός: Έκαναν επίταξη στην κλινική μου και δεν μετέφεραν ποτέ...

Θεσσαλονίκη: Γρηγόρης Σαραφιανός: Έκαναν επίταξη στην κλινική μου και δεν μετέφεραν ποτέ κανέναν ασθενή με Covid-19

«Δεν ήρθε ποτέ κανείς ασθενής. Δεν χρειάστηκε δηλαδή. Διότι οι βαριά ήδη διασωληνωμένοι ήταν στα δημόσια νοσοκομεία, οι βαριά πάσχοντες εκτός ΜΕΘ επίσης έμειναν στα νοσοκομεία και δεν χρειάστηκε να έρθει τελικά κάποιος σε εμένα», ανέφερε στην ιστοσελίδα, iEidiseis, ο Γρηγόρης Σαραφιανός, ιδιοκτήτη της κλινικής στη Θεσσαλονίκη,  που κλήθηκε στις 20 Νοεμβρίου να δώσει πρόωρα εξιτήριο σε 40 περίπου νοσηλευόμενους για να ετοιμάσει την μονάδα να δεχτεί ασθενείς Covid-19.

Στην ερώτησή  γιατί, κατά την γνώμη του, συνέβη τότε η επίταξη, ο κ. Σαραφιανός απαντάει «από πανικό» διότι εκείνες τις ημέρες τα νέα κρούσματα και οι σοβαρά νοσούντες αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο και δεν ήταν σαφές αν θα έφταναν τελικά οι συμβατικές κλίνες και αυτές των ΜΕΘ στα νοσοκομεία της πόλης…

Εκείνος όμως, σημειώνει, όχι μόνο έδωσε εκτάκτως εξιτήριο σε 40 νοσηλευόμενους, αλλά έχασε και τους νεφροπαθείς που πήγαιναν τακτικά για τις αιμοκαθάρσεις τους.

Ενώ για τις 15 ημέρες της επίταξης, εννοείται ότι δεν δικαιούνται να λάβει ούτε ένα ευρώ καθώς στην απόφαση αναφέρεται ρητά ότι η κλινική του επιτάσσεται από 20 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2020 και θα αποζημιωθεί ανάλογα με το πλήθος των ασθενών που θα νοσηλεύσει. Αφού δεν νοσηλεύτηκε κανείς λοιπόν, δεν αποζημιώνεται και η κλινική. Αμέσως μετά τα Θεοφάνεια, ο κ. Σαραφιανός ανέφερε μιλώντας στο iEidiseis, θα προσπαθήσει να κάνει «εκκίνηση» στις εργασίες της κλινικής που μετράει κοντά δύο μήνες οικονομικής δυσπραγίας.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα