Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη - Γιορτή των λαϊκών αγορών: Ο Ισορροπιστής ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους...

Θεσσαλονίκη – Γιορτή των λαϊκών αγορών: Ο Ισορροπιστής ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια του (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε η γιορτή των λαϊκών αγορών και η πλατεία Αριστοτέλους γέμισε από πάγκους και σκηνικά όπου ανάμεσα τους περιφέρονται εκατοντάδες κόσμος με τις οικογένειές τους.

Ήρθαν για να παρακολουθήσουν κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και μασκότ, καθώς και να παίξουν σε θεατρικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς, και άλλες εκπλήξεις που τους περιμένουν μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα της καρδιάς της Θεσσαλονίκης.

Αυτήν την στιγμή, παρακολουθούμε τον ράπερ Ισορροπιστή, να τραγουδάει επί σκηνής, με θέα τον Θερμαϊκό και τον γαλάζιο ουρανό, σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους να κάνουν το ίδιο. Βλέπουμε κίτρινα, ροζ, πορτοκαλί και γαλάζια μπαλόνια να πηγαίνουν πάνω κάτω, καθώς τα παιδιά και γονείς που τα κρατάνε χορεύουν στο ρυθμό του τραγουδιού.

Γύρω γύρω οι πάγκοι που αγκαλιάζουν την σκηνή όπου τραγουδάει ο Ισορροπιστής, είναι γεμάτοι με κόσμο που σταματάει να δει τι προσφέρει κάθε πάγκος, να αγοράσει ή να ενημερωθεί.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

 

Ο ράπερ Ισορροπιστής, που κανονικά λέγεται Νίκος Παυλίδης, έχει και ο ίδιος δικό του πάγκο με φρούτα και είναι και συνδικαλιστής στη λαϊκή.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα