Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι και πετούσε στο πεζοδρόμιο καρέκλες και προσωπικά...

Θεσσαλονίκη: Βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι και πετούσε στο πεζοδρόμιο καρέκλες και προσωπικά της αντικείμενα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μία γυναίκα βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι και ξεκίνησε να πετάει στο πεζοδρόμιο καρέκλες και άλλα αντικείμενα που υπήρχαν στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Ιασωνίδου.

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι της περιοχής και οι άνθρωποι που εκείνη την ώρα περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, είδαν ξαφνικά αντικείμενα να εκτοξεύονται από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Μόλις σήκωσαν το κεφάλι τους ψηλά, αντίκρισαν την 50χρονη γυναίκα χωρίς ρούχα και εσώρουχα να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα και να πετάει στο δρόμο βαριά και προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα φώναζε, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι έλεγε.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η γυναίκα θα μπορούσε να πηδήξει ή να πέσει στο κενό. Οι πυροσβέστες που έφτασαν επί τόπου, τοποθέτησαν αμέσως σωστικό φουσκωτό στρώμα κάτω από το σημείο που βρισκόταν η γυναίκα, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να την ηρεμίσουν και να διαχειριστούν μεθοδικά το περιστατικό.

gymni-thessaloniki__1_
gymni-thessaloniki__2_
gymni-thessaloniki__3_
gymni-thessaloniki__4_

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφτασε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και σε συνεννόηση με την αστυνομία τους παρείχε πρόσβαση στο σπίτι. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανέβουν στον δεύτερο όροφο, να μπουν στο διαμέρισμα και να προσεγγίσουν την γυναίκα, την οποία μετέφεραν στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για εξετάσεις, το οποίο διαθέτει και ψυχιατρική πτέρυγα.

gymni-thessaloniki__5_gymni-thessaloniki__6_

gymni-thessaloniki__8_

gymni-thessaloniki__10_

Όπως είπαν στο protothema.gr καταστηματάρχες της περιοχής, για περισσότερο από μισή ώρα δεν μπορούσε να περάσει κανείς από το πεζοδρόμιο κάτω από το διαμέρισμα της γυναίκας, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να τραυματιστεί, ενώ οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει τον χώρο. Με την λήξη του «συναγερμού» οι άνθρωποι βγήκαν με τις σκούπες και τα φαράσια στα χέρια προκειμένου να καθαρίσουν τις εισόδους των καταστημάτων τους που είχαν γεμίσει με γυαλιά και θραύσματα από αντικείμενα που διαλύθηκαν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα