Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Βαρύ πένθος για την οικογένεια της μαραθωνοδρόμου – Έχασαν και το...

Θεσσαλονίκη: Βαρύ πένθος για την οικογένεια της μαραθωνοδρόμου – Έχασαν και το άλλο τους παιδί πριν δύο χρόνια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς της 40χρονης Δήμητρας Ιορδανίδου, της μαραθωνοδρόμου που νωρίτερα το πρωί έφυγε από την ζωή, όταν κατευθυνόμενη προς τη δουλειά της με το ποδήλατο της, παρασύρθηκε από φορτηγό στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η 40χρονη είναι το δεύτερο από τα δυο παιδιά του Χρήστου και της Κικής Ιορδανίδου, που φεύγει από την ζωή, μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια. Η πρώτη φορά που η οικογένεια χτυπήθηκε άσχημα από τον θάνατο ήταν τον Ιανουάριο του 2019, όταν έχασε τον πρωτότοκο γιο της Γιώργο, χτυπημένο από αρρώστια.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η Χρυσή Γκαλιπίδου πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κουφαλίων η οικογένεια όλο αυτό το διάστημα έκανε προσπάθειες να σταθεί στα ποδιά της μετά τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού.

«Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί κανένας εδώ στην τοπική κοινότητα δεν μπορεί να το πιστέψει. Είμαι σοκαρισμένη έχω χάσει τα λόγια μου. Η οικογένεια είχε μόνο αυτά τα δυο παιδιά τον Γιώργο που ζούσε στην Αγγλία και ήταν συμμαθητής μου και αγαπημένος μου φίλος και την Δήμητρα που ήταν τρία χρόνια μικρότερη» αναφέρει η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κουφαλίων και προσθέτει:

«Η Δήμητρα ζούσε στην Θεσσαλονίκη εκεί ήταν η εργασία της και η ζωή της, όμως ερχόταν συχνά εδώ, όπου μένουν οι γονείς. Είναι τραγικό να συμβεί μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια να χάσεις και τα δυο σου παιδιά. Ο Γιώργος είχε αρρωστήσει βαριά με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή στην Αγγλία. Ο πατέρας τους ήταν καθηγητής μου φιλόλογος και διευθυντής του Λυκείου μας. Μιλάμε για μια απίστευτα αγαπημένη σε όλους μας οικογένεια. Εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι τους. Είχα περισσότερες σχέσεις με τον Γιώργο που ήταν σπουδαίος φίλος, αλλά και την Δήμητρα την βλέπαμε συνεχώς. Η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη γιατί η οικογένεια έκανε προσπάθειες να συνέλθει κάπως από τον θάνατο του Γιώργο και να τι συνέβη στα καλά καθούμενα. Δεν υπάρχουν λόγια να τους πεις πραγματικά. Θερμά συλλυπητήρια είναι σοκαριστικό για όλους μας».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου