Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ από τροχαίο – Έβγαλαν 26χρονο μέσα από το φλεγόμενο...

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ από τροχαίο – Έβγαλαν 26χρονο μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ( 12/3/2022) λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη κι είχε σαν αποτέλεσμα το ένα από τα δύο οχήματα να τυλιχθεί στις φλόγες και οι πυροσβεστικές δυνάμεις να βγάλουν μέσα από αυτό έναν 26χρονο φέρνει στο  στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με ένα μικρό φορτηγάκι. Τα άσπρο φορτηγό που οδηγούσε ο 26χρονος κινούνταν στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών με κατεύθυνση προς την συμπρωτεύουσα, στο ύψος του εργοστασίου της Τιτάν. Λίγο πιο μπροστά από το μικρό φορτηγό βρίσκονταν μια νταλίκα. Για άγνωστους προς το παρόν λόγους τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το άσπρο φορτηγάκι να αρπάξει φωτιά.

Ο 26χρονος απεγκλωβίστηκε από τις πυρακτωμένες λαμαρίνες από τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Τοποθετήθηκε για λίγο στο οδόστρωμα έως όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κατάγματα και εγκαύματα στο 40% του σώματος του.

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr, παντού στο οδόστρωμα υπάρχουν κομμάτια του λευκού μικρού φορτηγού που έχει παραδοθεί τις φλόγες.

Σε μικρή απόσταση από το όχημα βρίσκεται ξαπλωμένος στο οδόστρωμά ο 26χρονος, ενώ κάποιοι από τους οδηγούς των οχημάτων που κινούνταν την ώρα εκείνη στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν κατέβει από τα οχήματα τους για να βοηθήσουν, με ορισμένους από αυτούς να προσπαθούν να απομακρύνουν τον 26χρονο πιο μακριά από το όχημα του για να είναι πιο ασφαλής σε περίπτωση που σημειωθεί έκρηξη από το ντεπόζιτο του αυτοκίνητου.

*κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα