Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη δολοφονία ιδιοκτήτη ψητοπωλείου από τα 4 αδέρφια

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη δολοφονία ιδιοκτήτη ψητοπωλείου από τα 4 αδέρφια

Αναβιώνει το στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με τη δολοφονία επιχειρηματία. Οι δράστες οδηγούνται αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης…

Ο 20χρονος από τα αδέλφια παραδέχτηκε ότι κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε το θύμα, ενώ ο 32χρονος αδελφός του είπε ότι εργαζόταν περίπου δύο μήνες στο συγκεκριμένο ψητοπωλείο, πριν το έγκλημα, επισημαίνοντας ότι ο εργοδότης του μιλούσε προσβλητικά.

Πριν τη δολοφονία είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους μηνύματα από τα οποία φαίνεται ότι είχαν διαφορές. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται οπτικοακουστικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος όπου φαίνεται ότι προηγήθηκε πάλη ανάμεσα στο θύμα και στους 4 αδελφούς που του επιτέθηκαν ενώ, το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, οι δράστες μπαίνουν από την είσοδο και αιφνιδιάζουν τον άτυχο επιχειρηματία. Είναι αδύνατον να γλιτώσει από το μένος τους. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, τα 4 αδέρφια αποχωρούν και ο άτυχος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, αφήνει την τελευταία του πνοή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα