Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» πεζοδρόμιο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σταθμευμένο...

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» πεζοδρόμιο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σταθμευμένο IX (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, στη συνέχεια «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, γκρέμισε μια πινακίδα σήμανσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σταμάτησε σε σταθμευμένο όχημα!Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Παπαναστασίου και Κατσιμίδη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε στο protothema.gr η οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά και είναι σε κατάσταση σοκ, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολεπτου.

«Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που ερχόταν με φορά από την οδό Κατσιμίδη, πέρασε με κόκκινο και έπεσε επάνω μου. Αντέδρασα στρίβοντας το τιμόνι αριστερά, έπεσα στην πινακίδα και στη συνέχεια στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος πεζός εκείνη την ώρα», ανέφερε η γυναίκα.

«Είναι από τα πράγματα που πιστεύεις ότι δεν θα τύχουν ποτέ σε εσένα. Μόλις χθες το απόγευμα έλεγα σε φίλη μου ότι από το 1989 που οδηγώ αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ κάποιο τροχαίο ατύχημα. Και σήμερα έγινε αυτό. Από ότι μας είπαν ο άντρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο που με χτύπησε επέστρεφε από βραδινή εργασία και πιθανότατα από την κούραση δεν είδε το κόκκινο φανάρι. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ευτυχώς δεν έτρεχα και αντέδρασα όπως μπορούσα», συμπλήρωσε.

Ο σύζυγός της με το που πληροφορήθηκε το συμβάν έσπευσε στο σημείο. Όπως είπε, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα αν η σύζυγός του έτρεχε κι αν υπήρχε πεζός την ώρα της σύγκρουσης.

Εργαζόμενοι και καταστηματάρχες της περιοχής είπαν στο protothema.gr ότι άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο και βγήκαν αμέσως από τα μαγαζιά τους για να δουν τι συνέβη και να βοηθήσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

«Οι δύο οδηγοί ήταν σε κατάσταση σοκ και ο άντρας δεν μπορούσε καν να κουνηθεί και να βγει από το αυτοκίνητο. Τρόμαξε τόσο πολύ που είχε παγώσει», ανέφερε εργαζόμενη. Από το συμβάν η γυναίκα οδηγός υπέστη ελαφριές κακώσεις, ωστόσο αρνήθηκε να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

troxaio-thess-1
troxaio-thess-2
atyxima__14_
atyxima__9_
troxaio-thess-3
troxaio-thess-4
troxaio-thess-6
atyxima__12_
atyxima__13_

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα