Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 21χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 21χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Ωραιόκαστρο

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έρχεται να προστεθεί στα χιλιάδες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του protothema.gr  το σημείο του δυστυχήματος είναι ανοικτό μέρος, ενώ έχουν κάποια από τα υπολείμματα της σύγκρουσης του οχήματος με την κολώνα φωτισμού η οποία γέρνει.

τρο
τρο1

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  επέβαιναν δύο κορίτσια και δύο αγόρια  στο όχημα, το οποίο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και είχε ως αποτέλσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 21χρονης κοπέλας και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του κολεγίου ICBS περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

τροχ
τροχ1

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοιραία πρόσκρουση έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να πέσει με  σφοδρότητα πάνω στην κολώνα.

Αμέσως κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί οδηγοί ειδοποίησαν τις Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε συνολικά  τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Μία από τα κορίτσια, η 21χρονη Μ. Π., ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή.Τα υπόλοιπα άτομα ηλικίας 19 έως 22 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Κατά πληροφορίες, πιο σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τραυματιών, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τα δύο ζευγάρια ήταν καλοί φίλοι και επέστρεφαν σπίτια τους μετά από βραδινή έξοδο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα