Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες από κοπέλες που δέχθηκαν πρόσκληση από τον διοργανωτή του...

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες από κοπέλες που δέχθηκαν πρόσκληση από τον διοργανωτή του πάρτι

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες νεαρών κοριτσιών που βρέθηκαν ή δέχτηκαν προσκλήσεις για τα πριβέ πάρτι, που διοργανώνονταν σε πολυτελή ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

«Είχαμε πρόκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι. Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονταν πάρτι και σε άλλο ξενοδοχείο» εξομολογήθηκε μία κοπέλα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο πάρτι που έγινε στο άλλο ξενοδοχείο πήγε η αστυνομία και από ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε γιατί θα μπλέξετε».

«Υπάρχουν κι άλλες “Γεωργίες” που φοβούνται να μιλήσουν»
«Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες. Ψάχνουν τα εύκολα θύματα. Εννοείται πως η Γεωργία δεν είναι η πρώτη κοπέλα. Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά, απλά δεν μιλάνε. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, διότι οι θύτες έχουν ισχύ οικονομική, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο» αποκάλυψε μια κοπέλα. «Ακόμα και νομικά να το πας, ένας δικηγόρος χρειάζεται χρήματα» εξήγησε.

«Θα βγουν άλλες δύο κοπέλες – Έχουν ήδη καταθέσει»
«Γιατί δεν έχει διατάξει ο εισαγγελέας να διερευνηθούν οι κάμερες του ξενοδοχείου. Πεντάστερο ξενοδοχείο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάμερες. Εκεί θα φανεί όλη η αλήθεια Θα βγουν άλλες δύο κοπέλες» αναρωτήθηκε η νεαρή κοπέλα και αποκάλυψε ότι «Θα βγουν άλλες δύο κοπέλες. Έχουν ήδη καταθέσει και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο άλλες δύο κοπέλες σίγουρα»

«Εγώ την έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Ξέρω πως είναι να σου ρίχνουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις τις αισθήσεις σου, δεν καταλαβαίνεις, δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα. Υπάρχει ένα κενό, δεν χρειάζεται να πιεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τρεις γουλιές αρκούν. Ξαφνικά σε πιάνει ένα μπλακ άουτ. Εμένα μου είχαν κλέψει κινητό, τα πάντα, σώθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου στο σπίτι της. Ξύπνησα σπίτι της» ανέφερε η κοπέλα περιγράφοντας τη δική της εμπειρία.

«Προσκαλούσε κοπέλες στα πάρτι και ήταν πιεστικός»
«Προσκαλούσε κοπέλες όταν ήταν να οργανώσουνε κάποια πάρτι και ήτανε πιεστικός. Έστελνε μηνύματα και έλεγε να φέρεις και τις φίλες σου. Και αν δεν απαντούσες σου ξαναέστελνε μήνυμα τα τύπου “θα έρθεις τελικά;”, “Που είσαι;”. Συζητιέται ότι το κομμάτι των ναρκωτικών, των ουσιών και του αλκοόλ οργίαζαν» ανέφερε άλλη κοπέλα για τις προσκλήσεις στα πριβέ πάρτι. Μία τρίτη κοπέλα ανέφερε πως όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα πάρτι δεν είναι απλά πάρτι και ότι παντού υπάρχουν απαγορευμένες ουσίες. «Αυτήν την περίοδο που είναι τα περισσότερα κλειστά, τα πάρτι είτε γίνονται σε ορόφους ξενοδοχείων είτε νοικιάζουν σπίτια τύπου Airbnb μακριά ώστε να μην ακούγεται η μουσική. Όταν πας σε αυτά τα πάρτι γενικά, ξέρεις ότι δεν είναι απλά πάρτι. Παντού έχει απαγορευμένες ουσίες. Οπότε πας προετοιμασμένος» ανέφερε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα