Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του πιστολέρο που πυροβόλησε τον 31χρονο έξω...

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του πιστολέρο που πυροβόλησε τον 31χρονο έξω από καφενείο (ΦΩΤΟ)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπωλησει η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «πιστολέρο» που, το βράδυ της Τρίτης, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 31χρονο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Το θύμα, αλβανικής καταγωγής, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με τραύμα στον μηρό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν προηγούμενες διαφορές μεταξύ των ατόμων που συνεπλάκησαν και φέρεται να είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Παράλληλα, αναζητούνται και οι υπόλοιποι που ήταν μαζί με τον δράστη και συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα με δύο φίλους του φαίνεται πως κατέβηκαν περίπου στις 10 το βράδυ από ένα μαύρο τζιπ που σταμάτησαν ακριβώς στη μέση του δρόμου και ξεκίνησαν να τσακώνονται με τέσσερις θαμώνες του καφενείου, επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Τότε, ένα από τα άτομα που κάθονταν στο καφενείο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αμπελώνων και Συνταγματάρχη Φρυζή και ενεπλάκη στον καβγά, φαίνεται πως τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές, με τουλάχιστον την μια σφαίρα να καρφώνεται στο πόδι του θύματος, που είναι περίπου 30 ετών.

Ο «πιστολέρο» αλλά και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο συμβάν αποχώρησαν από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, με το θύμα να παραμένει αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Άνθρωποι από τα καταστήματα της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ένας άντρας έσπευσε για να βοηθήσει τον τραυματία και κάλεσε το ΕΚΑΒ τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Αιμοραγούσε και προσπαθούσα να τον τραβήξω στην άκρη μέχρι να έρθει βοήθεια», ανέφερε στο protothema.gr.

 

kavgas-thessaloniki__2_
kavgas-thessaloniki__1_

Το σημείο όπου «έπεσαν» πυροβολισμοί παραμένει αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ενώ επί τόπου έσπευσε η σήμανση και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον “πιστολέρο” που φαίνεται ότι γνωρίζονταν με το θύμα. Παράλληλα, συλλέγουν μαρτυρικές καταθέσεις από τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Δείτε φωτογραφίες:

thessaloniki__12__3
thessaloniki__13__3
thessaloniki__16__3
thessaloniki__17__2
thessaloniki__18__2
thessaloniki__19__2
thessaloniki__20__2
thessaloniki__22__2

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα