Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ανήλικους στη Πολίχνη- Στο νοσοκομείο τα θύματα

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ανήλικους στη Πολίχνη- Στο νοσοκομείο τα θύματα

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι ανηλίκους, όλοι τους ηλικίας 14-15 ετών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 22-09-2024 στην περιοχή της Πολίχνης, οι ανωτέρω προσέγγισαν δύο ανήλικους αγόρι και κορίτσι, ηλικίας 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, και ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι υπόλοιποι άσκησαν σωματική βία σε βάρος της κοπέλας.

Το αγόρι, το οποίο χτύπησαν με σωλήνα στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ το κορίτσι που δέχτηκε χτυπήματα με τα χέρια, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς“.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, καθώς και το μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνας) που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε για λόγους αντιζηλίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 22-09-2024 στην περιοχή της Πολίχνης, οι ανωτέρω προσέγγισαν δύο ανήλικους (αγόρι – κορίτσι) και ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι έτεροι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος της κοπέλας.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, καθώς και το μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνας) που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα