Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: «Ήπια ένα τσίπουρο» – Τι είπε ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι...

Θεσσαλονίκη: «Ήπια ένα τσίπουρο» – Τι είπε ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι με το παιδί του

Ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε χθες το νεαρό ζευγάρι και το μωρό τους στην Θέρμη, επιστρέφει στο κρατητήριο, αφότου ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για κακούργημα.

Αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη οδήγησε ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, που είχε σαν αποτέλεσμα τον βαρύτατα τραυματισμό του ζευγαριού, ενώ διώκεται και για σωματική βλάβη από αμέλεια και κατά συρροή.

Η μητέρα του 46χρονου οδηγού βρίσκεται στο πλευρό του και αναζητά στοιχεία που να αθωώνουν τον γιο της. Έχει περιθώριο ως την απολογία του στην ανακρίτρια, την ερχόμενη Δευτέρα.

«Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο», είπε ο 46χρονος οδηγός.

Η ποσότητα αυτή φαίνεται να είναι μικρότερη από αυτήν η οποία βρέθηκε στις δύο μετρήσεις στο αίμα του αμέσως μετά την παράσυρση που έδειξαν 0,64 και 0,75 αντίστοιχα, μετρήσεις που αποδεικνύουν ότι είχε υπερβεί τα επιτρεπτά όρια.

Αποκάλυψη για τον 46χρονο οδηγό

Την ίδια ώρα, ο ξάδελφος της 34χρονης εγκύου μητέρας η οποία παρασύρθηκε, καταγγέλλει, αποκλειστικά στο Live News, ότι ο οδηγός το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος.

«Και το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος το είχε ξανακάνει πριν από καιρό απ’ ότι μάθαμε και τον είχαν αφήσει ελεύθερο και… το ξαναέκανε πάλι», ανέφερε.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Οι γιατροί του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το ζευγάρι και να σώσουν το αγέννητο μωρό.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ακόμα τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Πιο πολύ για τον γαμπρό και για αυτήν επίσης και για το μωρό που έχει στην κοιλιά της. Το άλλο το παιδάκι είναι καλά και μπορεί να πάρει και σήμερα εξιτήριο», είπε ο ξάδερφος της γυναίκας.

Το 2 ετών παιδάκι, παρ’ ότι εξφενδονίστηκε μέσα από το καροτσάκι που έσπρωχνε ο πατέρας του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η παράσυρση

Η τροχαία τώρα, έχει κληθεί να διευκρινίσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο παρέσυρε το ζευγάρι και το παιδάκι τους.

«Περπατούσαν με τα πόδια και πήγαν να πάρουν ένα αυτοκίνητο, να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο. Δηλαδή, ήρθε το κορίτσι να κάνει διακοπές ύστερα από ένα χρόνο δουλειάς, ήρθε να κάνει 20 ημέρες διακοπές να δουν και τους γονείς και τα λοιπά και κατέληξαν οι άνθρωποι να κοντεύουν να χάσουν τη ζωή τους», είπε ο ξάδερφος της 34χρονης.

Στο πλευρό του ζευγαριού που είχε έρθει για λίγες ημέρες από το Βέλγιο όπου ζει και εργάζεται μόνιμα για να δουν τους συγγενείς τους, βρίσκονται οι οικογένειές τους που αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας τους.

Ο πατέρας και ο ξάδερφος της 34χρονης μητέρας

«Είμαι εδώ από τη πρώτη στιγμή που έμαθα τι έγινε. Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, αλλά είμαστε σε αναμονή. Η κόρη μου είναι στον 6 μήνα της κύησης και προς το παρόν είναι καλά το μωρό στην κοιλιά», ανέφερε ο πατέρας της 34χρονης εγκύου.

Ενώ ο ξάδελφός της μιλώντας στο MEGA είπε ότι η κατάσταση της υγείας του συζύγου της 34χρονης είναι πιο σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα