Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα διεξάγεται σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας που είναι επιφορτισμένοι με τους ελέγχους πιστοποιητικών για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Κι αυτό διότι κατά τον χθεσινό (επεισοδιακό) αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ‘Αρη φαίνεται ότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, όσον αφορά τους ελέγχους πιστοποιητικών ή τεστ, πριν την είσοδο των οπαδών στις κερκίδες του σταδίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια, μόνο ένας είχε πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δεν είχαν απολύτως κανένα έγγραφο μαζί τους και φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι αγνοούσαν ότι έπρεπε να ήταν εφοδιασμένοι με αυτά.

Υπό αυτές τις συνθήκες η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στους τρεις παραπάνω, εκτός από τις συνδεόμενες με τα επεισόδια κατηγορίες, επιπλέον κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών (285 ΠΚ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα