Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έδειρε την πρώην σύντροφό του και απείλησε τους αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη: Έδειρε την πρώην σύντροφό του και απείλησε τους αστυνομικούς

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε στις 4 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη. Ένας 28χρονος επιτέθηκε με μανία στην πρώην σύντροφο του 24 ετών την οποία έπιασε από το λαιμό και άρχισε να την χτυπά. Τα χτυπήματα ήταν τόσο άγρια που αίμα έτρεχε από τα τραύματά της. Το σοκ που υπέστη η κοπέλα ήταν μεγάλο και την έσωσαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο.

«Μας παρακαλούσε να τη σώσουμε – Είχε αίματα στο πρόσωπό της»

Ο αστυνομικός που έφθασε στο σπίτι κατέθεσε

«Φθάσαμε έξω από το σπίτι και ένα ανήλικο κορίτσι μας έδειξε σιωπηρά την είσοδο του σπιτιού. Η παθούσα μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία μας βγήκε από το σπίτι. Ήταν προφανώς τρομοκρατημένη, είχε ουρήσει πάνω της από το φόβο της και φαινόταν ότι είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι καθώς ήταν περιλουσμένο από αίμα το πρόσωπό της. Σε έξαλλη κατάσταση μας παρακαλούσε να τη σώσουμε και να τον συλλάβουμε ουρλιάζοντας ότι θα τη σκότωνε. Καλέσαμε ενισχύσεις. Βγήκε ο άντρας άρχισε να απειλεί και να φωνάζει και να λέει ένα βήμα να κάνεις και θα σε μαχαιρώσω δεν έχετε το δικαίωμα να με συλλάβετε και γνωρίζω εγώ το νόμο έχω τα μητρώα σας θα σας κανονίσω εγώ. Στη συνέχεια πήδηξε την περίφραξη και έφυγε».

Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν ενώ εκείνος αντιστεκόταν .Άρχισε δε να τους βρίζει με εκφράσεις όπως «Θα σας γ….. ρε μ……,ξέρετε ποιος είμαι εγώ μ……,θα σας σφάξω».
Όταν έφθασαν στο τμήμα χτυπιόταν στους τοίχους και άρχισε να χτυπά πόρτες με τα πόδια του. Ηρέμησε όταν έκανε, όπως λένε οι αστυνομικοί, ένα τηλεφώνημα.

Ο κατηγορούμενος κατηγορείται για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση κατά συρροή, απειλή κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απειλή, αντίσταση και απείθεια. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο δικηγόρος του 28χρονου Όθωνας Παπαδόπουλος που τον ανέλαβε μετά την φυλάκισή του δήλωσε στο Newpost εξετάζοντας τα στοιχεία της δικογραφίας:

«Ο 28χρονος αρνείται την πράξη της βίας στην πρώην σύντροφό του και ισχυρίζεται ότι έγινε καυγάς αλλά όχι με εκείνον δράστη αλλά ο καυγάς ήταν ανάμεσα σε δύο γυναίκες την πρώην σύντροφο του μέγα και τη νυν σύντροφο του».

Στο δικαστήριο δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο για να προβάλλει με αποδείξεις τα επιχειρήματά του.

 

 

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα