Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘέμης Κιουρτζής:''Έάν θέλουν να με φάμε, ας με φάνε'' - Σκληρή επίθεση...

Θέμης Κιουρτζής:”Έάν θέλουν να με φάμε, ας με φάνε” – Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το λαθρεμπόριο καυσίμων (Βίντεο)

Σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο  πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμης Κιουρτζής, σε δηλώσεις του πριν από λίγα λεπτά για την μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε, όταν άγνωστοι με δίκυκλα, γάζωσαν με επτά -τουλάχιστον – σφαίρες το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε ο  πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμης Κιουρτζής, ” η πράξη αυτή που έγινε είναι συνέχεια πριν από ενάμιση χρόνο που δεχτήκαμε επίθεση με χειροβομβίδες. Έχουμε κάνει αγώνα για τη πάταξη του λαθρεμπορίου  των καυσίμων. Δεν είναι τυχαίο ότι, και την προηγούμενη φορά που έγινε μετά από την κατάθεση του νομοσχεδίου και τώρα σύμφωνα με  τις δηλώσεις μας πρέπει το λαθρεμπόριο και η νοθεία των καυσίμων να σταματήσει(….) εάν θέλουν να με φάμε, ας με φάνε”.

Ο Θέμης Κιουρτζής, εξαπέλυσε επίθεση στη κυβέρνηση για το λαθρεμπόριο καυσίμων, τονίζοντας οτι ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να δεί τους πρατηριούχους. ”Φαίνεται πως κάποιοι μέσα από το κράτος συμμετέχουν, δεν ξέρω εάν πραγματικά η πολιτεία θέλει να κάνει το καθήκον της”, είπε ο κ. Κιουρτής.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα