Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘέμα ωρών η παράδοση του 20χρονου καταζητούμενου για τη δολοφονία του Άλκη

Θέμα ωρών η παράδοση του 20χρονου καταζητούμενου για τη δολοφονία του Άλκη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη. Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να παραδοθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία.
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος, αναφορικά με το θέμα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση να είναι ραγδαίες.

«Ο θάνατος του Άλκη ήρθε μετά από δεκαετίες ανομίας και θανάτων. Κάποια στιγμή έπρεπε να σπάσει αυτό το απόστημα. Αυτή τη στιγμή έχει ευαισθητοποιηθεί στο μέγιστο η κοινή γνώμη και η ελληνική κοινωνία.

Το γεγονός ευαισθητοποίησε και τους αστυνομικούς πολύ. Συνάδελφοι δε δέχτηκαν να πάρουν την ημερήσια ανάπαυση που δικαιούνταν για να προχωρήσουν την έρευνα για την υπόθεση», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.Την ίδια ώρα, σε μια αποκάλυψη προχώρησε η κ. Ανάσογλου, αναφορικά με τον 20χρονο Αλβανό που διέφυγε στην Αλβανία και φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Υπήρχε ο νόμος αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Οι ποινές δεν αναστέλλονταν, δεν μετατρέπονταν, ήταν πάρα πολύ σκληρές. Το ποδόσφαιρο έχει πολλούς που το αγαπούν, είναι το πιο εμπορικό σπορ», είπε η κ. Ανάσογλου.

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο», αποκάλυψε η ίδια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα