Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘάνατος 16χρονης από αλλεργικό σοκ: Τι υποστηρίζει ο καταστηματάρχης

Θάνατος 16χρονης από αλλεργικό σοκ: Τι υποστηρίζει ο καταστηματάρχης

Θρήνος επικρατεί μετά τον θάνατο της 16χρονης στη Χανιώτη, Χαλκιδικής, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από χοτ ντογκ που κατανάλωσε.

Ο καταστηματάρχης, υποστηρίζει σε δηλώσεις του ότι, «η  κοπέλα ήρθε στο κατάστημα με την παρέα της και ζήτησε ένα χοτ ντογκ χωρίς μουστάρδα κι ένα με από όλα. Δεν μας ενημέρωσε για κάποια αλλεργία ωστόσο τα χοτ ντογκ που σερβίρουμε δεν έχουν λακτόζη».

Από την πλευρά του,  ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόδρομος Δεβελόγλου μιλώντας στο Seleo.gr,  δήλωσε ότι, ότι σύμφωνα με τα πρακτικά το ασθενοφόρο έκανε 36 λεπτά από τα Μουδανια έως το σημείο που βρίσκονταν η 16χρονη.

Ξεσπά ο γαμπρός της 16χρονης

Ο γαμπρός της άτυχης 16χρονης,Μάριος Αραμπάτζης ζητάει α τιμωρηθούν οι ένοχοι και επιρρίπτει ευθύνες για το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο άργησε να φτάσει στο σημείο, με την 16χρονη να χάνει τη ζωή της.

«Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα, εν έτη 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοντ ντογκ και ένα ασθενοφόρο κι ένα ασθενοφόρο 05.00 το πρωί που στην ίδια εμβέλεια υπήρχανε τρία κέντρα υγείας, έξι ασθενοφόρα δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως ένα ασθενοφόρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αραμπάτζης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε κλίμα οδύνης φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές αποχαιρέτησαν την 16χρονη από το Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης, που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική.

Παράλληλα, εργαζόμενος του ΕΚΑΒ με ανάρτηση του στο Facebook με αφορμή τον θάνατο της 16χρονης μιλάει για περιστατικά στα οποία θα κληθούν τα ασθενοφόρα.  «το μοναδικό ίσως ασθενοφόρο εξυπηρετεί έναν ανόητο για έναν βλακώδη λόγο και μια ανύπαρκτη πάθηση, παραδίπλα την ίδια στιγμή ή στα επόμενα 5 λεπτά ένας άνθρωπος : Παθαίνει αλλεργικό σοκ και πεθαίνει…Παθαίνει ένα βαρύ τροχαίο και από ακατάσχετη αιμορραγία πεθαίνει…Παθαίνει καρδιακή ανακοπή και πεθαίνει…Παθαίνει ένα βαρύ αγγειακό εγκεφαλικό και πεθαίνει… Παθαίνει μια βαρύτατη υπογλυκαιμία και παθαίνει…».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα