Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα, που δέχθηκε χθες το βράδυ πυροβολισμό με κοντόκανη καραμπίνα από τον σαρανταδυάχρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 41 ετών, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή. Έφερε βαρύτατο τραύμα στη δεξιά κοιλιακή χώρα, το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Βραδινές ώρες χθες (02-03-2022) στην περιοχή της Τούμπας, 42χρονος ημεδαπός εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο κατά 41χρονης ημεδαπής και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 41χρονη μαζί με την 20χρονη κόρη της που βρισκόταν εντός του προαναφερόμενου χώρου, παρελήφθησαν από σταθμό Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αργότερα η 41χρονη κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων της. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα