Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗλιοφάνεια σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στο Αιγαίο.Τη νύχτα και νωρίς η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός αναμένεται στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 15-16, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 0 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 17-19, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου.

Νότιοι άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16-17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με χαμηλές θερμοκρασίες και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα