Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις κατά τόπους. Ασθενείς σποραδικές βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν έως το πρωί στην Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 2 έως 16, στην Ήπειρο 1 έως 16, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 15, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 16 και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα