Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΖέρβα ή Αγγελούδη; Ποιον συνδυασμό θα στηρίξει η παράταξη του Δρ. Τσαβλή;

Ζέρβα ή Αγγελούδη; Ποιον συνδυασμό θα στηρίξει η παράταξη του Δρ. Τσαβλή;

Ποσοστό 5, 70% πήρε ο συνδυασμός του Δρόσου Τσαβλή στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακή, το οποίο κάθε άλλο παρά αμελητέο θεωρείται για τους Κ. Ζέρβα και Σ. Αγγελούδη οι οποίοι θα δώσουν ξανά την μάχη και αυτή την Κτριακή στον Δήμο Θέσσαλονίκης . Ποιον από τους δύο όμως θα στηρίξει ο κ. Τσαβλής;

 

Ο ίδιος μίλησε στο metropolis 95.5  αναφέροντας ότι δέχεται καθημερινά καταιγισμό τηλεφωνημάτων και από τις δύο πλευρές για να πάρει θεση , κάτι που όμως όπως ξεκαθάρισε θα είναι συλλογική απόφαση κι όχι δική του . Αναλυτικά τα όσα είπε

 

«Πήραμε 5.69. Ήταν εξαιρετικό δεδομένης της μεγάλης αποχής και του λίγου χρόνου που είχαμε να προετοιμαστούμε, ότι δεν είχαμε κάποιο εκλογικό στήριγμα ή κάποιους οικονομικούς σπόνσορες. Βάζει βάσεις για κάτι άλλο, θα είμαστε παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο. Ημουν πρόεδρος δύο χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλός, με δυνατή φωνή. Πάντα ψήφιζα αυτά που θεωρούσα σωστό και καταψήφιζα αυτά που δεν ήταν, είχα σφαιρική αντιμετώπιση και κατά την άποψή μου προς συμφέρον του δημότη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ούτε στην καθαριότητα έχουμε υποδομές. Μιλάω για μηχανικό εξοπλισμό. Είναι απαρχαιωμένος και σαπίζει στα αμαξοστάσια γιατί δεν έχουμε χρήματα να κάνουμε τα σέρβις στον ιδιώτη που τα δίνει ο Δήμος κάτω στην Αθήνα. Είναι πολλά χρόνια εκεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, είναι ένας συγκεκριμένος ιδιώτης που κάνει τα σέρβις. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ένα εξαιρετικό μηχανοστάσιο με 74 μηχανικούς που κάθονται και περιμένουν και δεν δίνουμε εκεί την δουλειά. Μη με ρωτήστε γιατί, μπορείτε όλοι να καταλάβετε γιατί πάει η δουλειά στην Αθήνα. Δεν έχουμε να πληρώσουμε αυτό τον άνθρωπο, τον χρωστάμε ήδη πάνω από 1 εκατ. , από τα 4,7 εκατ. που δίνουμε κάθε χρόνο και έχει σταματήσει να μας εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να είναι παροπλισμένα από τα 90 τα 60 οχήματα και να έχουμε μικρή κίνηση.

Άλλο ένα πρόβλημα είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Πολλοί είναι πριν την σύνταξη και κάποιοι ΑΜΕΑ έχουν τοποθετηθεί στα γραφεία. Πρέπει ο Δήμος να προχωρήσει σε προσλήψεις οκταμήνων ή να απαιτήσει από την διοίκηση πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ. Όποιος μπορεί να τα συνδυάσει αυτά θα είναι πετυχημένος, όπως κάθε δήμαρχος που έχει την πόλη του καθαρή».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν πρόλαβα να συνέλθω από τις εκλογές και δέχομαι καταιγισμούς τηλεφωνημάτων και από τις δύο μεριές για να πάω σε κάποια από τις δύο. Αυτό θα κριθεί από την συγκέντρωση των στελεχών, θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Εγώ έχω προσωπική άποψη, ξέρω τι θα ψηφίσω στην κάλπη.

Υπάρχουν συγκλίσεις στα προγράμματα, όμως, οφείλω να ακούσω αυτούς τους ανθρώπους. Κάτω από το κυκλοφοριακό, βάζω το θέμα του πρασίνου και του δημόσιου χώρου. Δεν υπάρχουν χώροι να περπατήσει το παιδί και ο ηλικιωμένος, γιατί δεν τηρείται η νομιμότητα. Εγώ πιστεύω στα αυτονόητα. Να τηρούμαι την νομιμότητα, να εφαρμοστεί η κανονιστική των φορτοεκφορτώσεων και να απομακρύνουμε τα 3-4 χιλιάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, σε συνεννόηση με τους οδηγούς. Αν κάποιος δεν το παίρνει τότε θα έρθει ο γερανός του Δήμου. Είναι απλός ο τρόπος».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα