Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕuro2020: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «16»

Εuro2020: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «16»

Οι Κροάτες τσέκαραν εισιτήριο για την φάση των 16 με την επιβλητική νίκη τους με 3-1 απέναντι στους Σκωτσέζους οι οποίοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν με τίποτα τον ρυθμό της παρέας του Μόντριτς. Η Αγγλία επικράτησε με 1-0 της Τσεχίας και πέρασε ως πρώτη στην επόμενη φάση.

Τα παιχνίδια της ημέρας

Στο Γκαζπρόμ Αρένα της Αγίας Πετρούπολης στις 7 το απόγευμα, η Σουηδία υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Πολωνία. Οι Πολωνοί χρειάζονται την νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση με τους Σουηδούς να είναι ουσιαστικά αδιάφοροι, αφού με 4 βαθμούς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και παίζουν μόνο για την τελική κατάταξη. Η Πολωνία πέρασε δύσκολες στιγμές απέναντι στην Ισπανία αλλά απέσπασε τον βαθμό χάρη σε ένα παλικαρίσιο γκολ του σταρ Λεβαντόφσκι. Περιμένουμε την Πολωνία να κάνει την νίκη που τόσο πολύ θέλει και να περάσει στην επόμενη φάση, επιβεβαιώνοντας τον άσσο στο 2,50.

Στο άλλο παιχνίδι οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν τους Σλοβάκους στην Καρτούχα της Σεβίλλης, σε ένα ματς δίχως αύριο καθώς όποιος ηττηθεί θα αποκλειστεί από την συνέχεια, ενώ η ισοπαλία κάνει μόνο στους Σλοβάκους. Οι τελευταίοι θα κατεβούν πρωτίστως για να μην χάσουν οπότε τους περιμένουμε να περιμένουν την Ισπανία στο μισό γήπεδο. Οι Ισπανοί καλούνται να κυνηγήσουν το γκολ από την πρώτη στιγμή της αναμέτρησης, αλλά όπως είδαμε και στα δύο προηγούμενα ματς τους έχουν τρομερό θέμα στο σκοράρισμα, αφού ευκαιρίες δημιουργούν με το τσουβάλι. Το under 2,5 στο 2,30 έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

Το βράδυ στις 10 στο Μόναχο η Γερμανία υποδέχεται την Ουγγαρία. Καταπληκτική εμφάνιση από τους Γερμανούς και νίκη με 4-2 απέναντι στην Πορτογαλία του Σάντος, σκορπίζοντας τρόμο. Οι Ούγγροι έκαναν το παιχνίδι τους και σε ένα ματς πλούσιο σε ευκαιρίες απέσπασαν την ισοπαλία από τους Πρωταθλητές κόσμου Γάλλους. Πολύ χαμηλές οι τιμές στον άσσο, παρόλο που οι Γερμανοί έδειξαν ότι είναι 3 επίπεδα πάνω από τους Ούγγρους. Με την άγνοια κινδύνου που διακατέχει τους Ούγγρους αλλά και την προβληματική αμυντική συμπεριφορά των Γερμανών, το g/g σε απόδοση 2,00 είναι μία αξιόλογη περίπτωση.

Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου, οι Πορτογάλοι τίθενται αντιμέτωποι με τους Γάλλους στο Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης. Έπεσε σε μια τρομερή Γερμανία η Πορτογαλία και ηττήθηκε εύκολα με 4-2, σε ένα ματς που θα μπορούσε να δεχτεί και περισσότερα γκολ. Οι Γάλλοι πλήρωσαν την χαλαρότητα τους απέναντι στους Ούγγρους και τώρα για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου θέλουν μόνο νίκη αν κερδίζει η Γερμανία στο άλλο παιχνίδι.

Οι Πορτογάλοι με ισοπαλία θα περάσουν πιθανότατα ως καλύτεροι τρίτοι, καθώς έχουν τα γκολ στις διαφορές τερμάτων.  Οι Γάλλοι μπορεί να θέλουν την νίκη για την πρώτη θέση αλλά αν δουν ότι ζορίζονται, από να ηττηθούν μπορούν να παραχωρήσουν μια ισοπαλία και να ναι όλοι ευτυχισμένοι.  Η ισοπαλία στο 3,20 μια επιλογή με ρίσκο αλλά με καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

 

Γαλλία-Πορτογαλία

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: Χ

Απόδοση: 3.20

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα