Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕuro2020: Γαλλία με γκολ

Εuro2020: Γαλλία με γκολ

Η πρώτη έκπληξη του 17ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα. Οι Τσέχοι απέκλεισαν τους Ολλανδούς με μία τρομερά ψυχωμένη εμφάνιση, παίζοντας πανέξυπνα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η ομάδα του Ντε Μπουρ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν απούσα και η κόκκινη του Ντε Λιγκτ έκανε πιο απλά τα πράγματα για την παρέα του Σικ.

Έτσι λοιπόν έχουμε το πρώτο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του Euro, με τους Δανούς να καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Τσεχίας.

Η Πορτογαλία αν και ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με το Βέλγιο δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και η παρέα του Λουκάκου πέρασε στην επόμενη φάση με ένα καταπληκτικό γκολ του Τόλγκαν Αζάρ όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Τα παιχνίδια της ημέρας

Στις 7 το απόγευμα στο Πάρκεν Στέιντιου της Κοπεγχάγης η Κροατία υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Ισπανία. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Ελβετία.

Η Κροατία τελευταία αγωνιστική των ομίλων θύμισε την ομάδα που έφτασε τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο κα θαυμάσαμε. Με έναν Μόντριτς να κάνει καταπληκτικά πράγματα δίνοντας μία ασίστ και πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ απέναντι στην Σκωτία έστειλε την ομάδα του στην φάση των 16 της διοργάνωσης. Η Ισπανία ότι δεν κατάφερε να βάλει στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου βάση ευκαιριών το έβαλε με τους Σλοβάκους, αφού έπαιζε μόνη της. Κλασική εμφάνιση Φούριας Ρόχας τρομερά ποσοστά στην κατοχή μπάλας, ευκαιρίες με το τσουβάλι και ένα πειστικό 5-0. Μέχρι στιγμής είδαμε ότι η Ισπανία αν εξαιρέσουμε το ξέσπασμα απέναντι στην Σλοβακία ζορίστηκε πολύ στο να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ, ενώ πίσω αφήνει πολλά κενά.

Η Κροατία είναι από τις ομάδες που μπορούν να της βάλουν δύσκολα με το physical παιχνίδι της και το πρέσιγνκ ψηλά στις γραμμές, ενώ με τα κενά που αφήνουν πίσω οι Ισπανοί θα βρει τις ευκαιρίες για να γίνει απειλητική προς την εστία του Ντε Χέα. Η διπλή ευκαιρία της παρέας του Μόντριτς στο 2,25.

Στις 10 το βράδυ οι Γάλλοι τίθενται αντιμέτωποι με την ομάδα της Ελβετίας στο Αρένα Νασιονάλα του Βουκουρέστι.

Οι Γάλλοι πέρασαν ως πρώτοι από έναν δύσκολο όμιλο με Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία. Μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, έχοντας έναν Μπενζεμά σε εξαιρετική κατάσταση και κάνοντας την μισή τους ευκαιρία γκολ.

Οι Ελβετοί μπορεί να πέρασαν στην επόμενη φάση αλλά δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους. Απέναντι στην Τουρκία στο ματς δίχως αύριο ήταν τυχεροί γιατί προηγήθηκαν στην πρώτη τους ευκαιρία ουσιαστικά, με την αντίπαλο τους μέχρι εκείνο το σημείο να είναι ανώτερη μέσα στο γήπεδο. Στην συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα και με το τελικό 3-1 τσέκαραν εισιτήριο για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Γάλλοι είναι κλάσεις ανώτεροι των Ελβετών, έχουν ποιοτικές μονάδες που μπορούν να αλλάξουν την ροή του ματς ανά πάσα στιγμή.  Οι Ελβετοί έχουν τα θέματα τους στα μετόπισθεν ενώ αν έχουν την εικόνα των ομίλων οι τρικολόρ θα έχουν ένα εύκολο βράδυ. Στοιχηματικά πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό ματς με το over2,5 να παίζει σε τιμές διπλασιασμού.

Γαλλία-Ελβετία

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: Over

Απόδοση: 2.17

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα