Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες κοπής πρασίνου στην περιφερειακή και την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- N. Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην περιφερειακή και την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- N. Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα  έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν ως εξής:
1. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
– στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 16+500 (Α/Κ 9, κόμβος Τούμπας) έως τη Χ.Θ. 22+600 (κόμβος Κ13, συμβολή με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες 10:00- 13:30.
– στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από Χ.Θ. 22+600 (κόμβος Κ13, συμβολή με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”) έως Χ.Θ. 16+500 (Α/Κ 9, κόμβος Τούμπας), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από 13:30 έως τη δύση ηλίου.

2. Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών
Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με ώρα έναρξης εργασιών στις 7:00 π.μ..
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα