Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες κοπής πρασίνου από σήμερα σε Περιφερειακό και Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν....

Εργασίες κοπής πρασίνου από σήμερα σε Περιφερειακό και Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα:

-Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος και κοπής δένδρων στα εξής σημεία :
α. στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00.

β. στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από 10:00 το πρωί έως την δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν κατά το χρονικό διάστημα, από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

-Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες από τις 7:00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των δυο οδών θα είναι σχετικά μικρός.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα