Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες διαγράμμισης το σαββατοκύριακο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών

Εργασίες διαγράμμισης το σαββατοκύριακο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών

Σε εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών προχωρά το Σάββατο 6 την Κυριακή 7 Απριλίου, η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακριβέστερα οι εργασίες διαγράμμισης πρόκειται να πραγματοποιηθούν επί του οδοστρώματος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών, από την Χ.Θ. 6+000 (I/Κ Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ.18+500 (Α/Κ Ν. Ρυσίου). Αναλυτικότερα αυτές θα λάβουν χώρα το Σάββατο 64 Απριλίου από τις 00:30 μέχρι τις 08:00 το πρωί της Κυριακής και στις δύο κατευθύνσεις της οδού. Αντίστοιχα την Κυριακή 7 Απριλίου από τις 08:00 μέχρι τις 14:30, αυτές θα συνεχιστούν στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 14:30 μέχρι την δύση του ηλίου στην κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν από κινητά συνεργεία και στα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της οδού, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά. Έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα