Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕξαδάκτυλος: Θεσσαλονίκη - Να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γιατί θα...

Εξαδάκτυλος: Θεσσαλονίκη – Να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γιατί θα υπάρξει διχασμός

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας αλλά και για την εμβολιαστική διαδικασία μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος απευθύνοντας έκκληση, να μην αποτελεί αντικείμενο πολιτικής διαμάχης ο εμβολιασμός.

«Κάνει πολύ κακό. Γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται κι ο παππάς» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης. Αναφερόμενος στην Θεσσαλονίκη και τις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Δημητρίου αλλά και την 28η Οκτωβρίου, υπενθύμισε ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, έγινε κανονικά η παρέλαση στην Αθήνα. «Επομένως γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση δημοσίως, δεδομένου ότι δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων» διερωτήθηκε.

«Πρέπει να γίνει η παρέλαση οπωσδήποτε γιατί θα υπάρξει διχασμός και θα τροφοδοτήσουμε θεωρίες συνωμοσίας, ότι δηλαδή ο ιός χρησιμοποιείται για να πληγεί το θρησκευτικό και πατριωτικό συναίσθημα των ανθρώπων» εκτίμησε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. «Το αν θα χρειαστεί να γίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν επιβαρυνθεί η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, θα συζητηθεί κοντά στην παρέλαση. Στο ενδιάμεσο οι άνθρωποι που είναι ανεμβολίαστοι, μπορούν να εμβολιαστούν και να απομακρύνουν την πιθανότητα μιας τέτοιας συζήτησης και να φέρουν πιο κοντά μια παρέλαση όπως παλιά» κατέληξε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα