Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕν αναμονή του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Εν αναμονή του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ευρεία σύσκεψή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, στο Ωραιόκαστρο υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τσάτσου.

Ο Υφυπουργός που πραγματοποίησε έκτακτη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με εκπροσώπους του συνεταιρισμού, του στρατού, που θα αναλάβει τη διανομή των εμβολίων, της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς διαπίστωσε την ετοιμότητα των φορέων, αλλά και  την ιδιαίτερη καταλληλόλητα του  χώρου, μιας και πρόκειται για πρόσφατες εγκαταστάσεις, που έχουν εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα μέσα.

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στους χώρους των αποθηκών, στις οποίες βρίσκονται τα δύο ψυγεία, χωρητικότητας 15.000 εμβολίων το καθένα, τα οποία συντηρούν 150.000 δόσεις συνολικά, που προορίζονται για τους κατοίκους της Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθεί και τρίτο ψυγείο στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα