Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕλεύθερος ο 47χρονος για την επίθεση δεσποζόμενου πίτμπουλ σε 55χρονη

Ελεύθερος ο 47χρονος για την επίθεση δεσποζόμενου πίτμπουλ σε 55χρονη

- Advertisement -

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος κατηγορούμενος για την θανατηφόρα επίθεση του πίτμπουλ εναντίον μικρόσωμου σκύλου και τον βαρύ τραυματισμό της 55χρονης ιδιοκτήτριας του δεύτερου ζώου.

Στο πλαίσιο της απολογίας του ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την φροντίδα του σκύλου. Ακόμα τόνισε ότι ο ίδιος εργάζεται απλώς στην επιχείρηση του 36χρονου συγκατηγορουμένου του. Παράλληλα η 55χρονη παθούσα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά από βαρύτατο τραύμα που υπέστη στο χέρι της στην προσπάθεια να προστατέψει το μαλτεζάκι της.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν το πίτμπουλ πέρασε κάτω από της περίφραξη επιχείρησης, όπου φυλασσόταν, με αποτέλεσμα να επιτεθεί διαδοχικά στο μαλτεζάκι και στην ιδιοκτήτρια του, κατασπαράσσοντας το ζωάκι και προκαλώντας βαρύτατο τραυματισμό στην 55χρονη. Ο 47χρονος, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, συνελήφθη ως υπεύθυνος φύλαξης του επιτιθέμενου σκύλου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και οι δύο πράξεις από κοινού, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Η ίδια δίωξη στρέφεται κατά του 36χρονου ιδιοκτήτη του πίτμπουλ, επίσης από τη Βουλγαρία, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη, καθώς φαίνεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα