Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔύο συλλήψεις για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Δύο συλλήψεις για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Σε δύο συλλήψεις για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου οι αστυνομικές αρχές σε Θεσσαλονίκη και Πιερία αντίστοιχα.

Αναφορικά με την πρώτη περίπτωση αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος έκρυβε ποσότητες κάνναβης σε σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα σε αυτά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 11 κιλών και 430 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, νάιλον άδεια σακουλάκια, καθώς και να κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντος.

Αντίστοιχα στην δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή της Πιερίας, συνολικά 51 δενδρύλλια κάνναβης. Τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 2 μέτρων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε βάρος και των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις οποίες αναμένεται να οδηγηθούν στις αρμόδιες κατά τόπο Εισαγγελικές Αρχές.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα