Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΔωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» από τη Rhetor Law...

Δωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» από τη Rhetor Law Firm

Η Δικηγορική εταιρεία Rhetor και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία και προχωρούν σε δωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο». Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Rhetor αποτελεί η βελτίωση της κοινωνίας, όχι μόνο μέσα από τις πολυάριθμες νομικές υπηρεσίες της, αλλά και μέσω της έμπρακτης συμβολής και υποστήριξης της σε περιόδους κρίσης.

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, η Rhetor Law Firm συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με δύο υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απρόσκοπτο αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της πόλης και την αδιαμφισβήτητη αυτοθυσία που επιδεικνύει όλο αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι της Rhetor βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό τους.

Αυτές τις γιορτές, που όλα μοιάζουν πρωτόγνωρα και αβέβαια, η αλληλεγγύη και η στήριξη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη είναι το μεγαλύτερο δώρο. Άλλωστε, ακόμα και κάθε μικρή πράξη έχει μεγάλη αξία. Ευχής έργον, η νέα χρονιά που καταφθάνει να σηματοδοτήσει τη γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα και να μας γεμίσει αισιοδοξία και δύναμη.

Rhetor Law Firm

www.rhetor.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα