Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔυάδα πενταπλασιασμού στο Γερμανικό Κύπελλο

Δυάδα πενταπλασιασμού στο Γερμανικό Κύπελλο

Οι στοιχηματικές επιλογές του Betmarket.gr

Mπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Γερμανίας φαντάζει καλό στοιχηματικά, ενώ τηλεοπτικά ξεχωρίζει το τεράστιο ματς Γκλάντμπαχ – Μπάγερν. Η Γκλάντμπαχ ενώ τα κάνει όλα σωστά, όταν φτάνει περιοχή, δεν έχει την ουσία και έτσι οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της στην Μπουντεσλίγκα δεν της έδωσαν αυτά που θα περίμενε. Τώρα θα φιλοξενήσει την παραδοσιακά ισχυρή Μπάγερν, η οποία τυγχάνει να είναι και φορμαρισμένη. Παραδοσιακά η Γκλάντμπαχ βάζει δύσκολα στην Μπάγερν, πολύ πιθανό να το πράξει και τώρα, αλλά πάντα είναι δύσκολο να βάλεις τα λεφτά σου εναντίον των πρωταθλητών Γερμανίας.

Αυτό που μπορεί να τολμήσει κάποιος, είναι το 6άρι της Μάνχαϊμ απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. «Σκασμένη» η ομάδα του Φίσερ, που φέτος εκτός από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα έχει και την Ευρώπη, όπου συμμετέχει στη φάση των ομίλων. Η Μάνχαϊμ απέκλεισε την Άιντραχτ στον πρώτο γύρο, θέλει να προχωρήσει στο θεσμό και σε ένα γήπεδο που θα βράζει, έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιώσει τον άσο. Εξάλλου η Ουνιόν δεν θα στεναχωρηθεί αν αποκλειστεί, αφού το Κύπελλο είναι τρίτο στη σειρά προτεραιότητας μετά το πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Παιχνίδι το οποίο «μυρίζει» παράταση είναι αυτό της Στουτγάρδης με την Κολωνία. Αξίζει, ως funbet, να ψάξει κάποιος να δούμε και διαδικασία πέναλτι στο συγκεκριμένο.

Τέλοςδύο φαβορί. Το πρώτο είναι η Μπόχουμ στο 2,50 με την Άουγκσμπουργκ. Ανεβασμένη η Μπόχουμ απέναντι στην μετριότατη και κακή συνολικά. Ο άλλος άσος είναι αυτός της Ρέγκενσμπουργκ στο 2,05 απέναντι στη Χάνσα. Mια Ρέγκενσμπουργκ επιτομή της σοβαρότητας, ενώ η Χάνσα έχει καιρό τώρα που δεν πείθει κανέναν.

Μια σημείωση και για το Αυστριακό Κύπελλο, που επίσης έχει παιχνίδια απόψε, είναι το διπλό της Κάπφενμπεργκ μέσα στην έδρα της Φλορίντσντορφερ. Η Κάπφενμπεργκ έρχεται από σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Πόλτεν, νίκη ψυχολογίας και εδώ που τα λέμε δεν έχει και τεράστια διαφορά ποιοτική στο ρόστερ της από την ΦΑΚ. Το 4,20 φαντάζει πολύ μεγαλύτερο από όσο θα έπρεπε να είναι, υπάρχει αξία στην κόντρα του φαβορί.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα
27/10 – 19:30 – Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ : 1ft(2,50)
27/10 – 21:45 – Ρέγκενσμπουργκ – ΧάνσαΡόστοκ : 1ft(2,05)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα