Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔράμα: Επιχείρηση διάσωσης τριών ορειβατών στο Φαλακρό - Χωρίς τις αισθήσεις εντοπίστηκε...

Δράμα: Επιχείρηση διάσωσης τριών ορειβατών στο Φαλακρό – Χωρίς τις αισθήσεις εντοπίστηκε ένας

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8) στη Δράμα καθώς αναζητούνται τρία άτομα στο όρος Φαλακρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αθλητές που είχαν πάρει μέρος σε έναν ορειβατικό αγώνα.

 

Ένα άτομο επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές μέσω του 112 και ενημέρωσε ότι τρία άλλα άτομα έχουν χτυπηθεί από κεραυνό με τουλάχιστον ένα να έχει τραυματιστεί, αναφέρει η ΕΡΤ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην ομάδα υπήρχε και ένα τέταρτο άτομο το οποίο ξεκίνησε κατάβαση από το σημείο που βρίσκονταν οι άλλοι τρεις προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ εντοπίστηκε ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του και ένας τραυματίας, οι οποίοι θα μεταφερθούν με ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης που έφυγε από τη Λήμνο για να τους παραλάβει.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι πολύ άσχημες καθώς βρέχει καταρρακτωδώς ενώ πέφτουν και κεραυνοί γεγονός που καθιστά επικίνδυνη και την επιχείρηση διάσωσης. Στην επιχείρηση εντοπισμού επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα