Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Καρολάιν - Η ώρα της δίκης: «Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία...

Δολοφονία Καρολάιν – Η ώρα της δίκης: «Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία στην υπόθεση»

Στο κελί του στις Φυλακές Κορυδαλλού έμαθε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 8 Απριλίου, για το έγκλημα που πάγωσε την Ελλάδα: Τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, βαριές: της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου. Και οι δύο είναι κακουργήματα, ενώ αντιμετωπίζει και δύο πλημμελήματα. Ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του – Ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση, λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, δήλωσε:  «Αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης. Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Ο εντολέας μου έχει δώσει ήδη τις απαραίτητες εξηγήσεις για τη δολοφονία της Καρολάιν και είναι στη διάθεση του δικαστηρίου για να δώσει τις διευκρινίσεις όπου υπάρχουν. Όλα θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στο παιδί και θα προσέλθουν μάρτυρες του οικογενειακού περιβάλλοντος του πιλότου αλλά και τεχνικοί σύμβουλοι που θα ορίσουμε προκειμένου να συμπληρωθούν κάποια κενά».

 

 

Πηγή: Newpost

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα