Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Άλκη: Στην τελική ευθεία οι έρευνες - Θα «μιλήσει» το DNA

Δολοφονία Άλκη: Στην τελική ευθεία οι έρευνες – Θα «μιλήσει» το DNA

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανάκριση για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου.

Μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε συρροή τραυμάτων στον άτυχο φοιτητή, η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα του DNA, προκειμένου να ριχθεί φως στο ποιος έκανε τι τη μοιραία βραδιά.

Οι 12 νεαροί που έχουν προφυλακιστεί τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον με τον πρώην ποδοσφαιριστή να περιγράφει πως ο «Αθηναίος» χτύπησε τον άτυχο φοιτητή: «Είδα τον Β. να βαράει με αυτό το μαχαίρι ένα παιδί που ήταν κάτω. Συγκεκριμένα ήταν μπροστά ακριβώς από τα σκαλιά της οικοδομής. Τον χτυπούσε όσο ήταν όρθιο το παιδί εκεί με το κάραμπιτ. Είδα την κίνηση δύο τρεις φορές. Τον χτυπούσε στην περιοχή κάτω από μέση και στα πόδια. Όταν φύγαμε το παιδί ήταν κάτω. Όσο ήταν πεσμένο το παιδί από πάνω του ήταν ο Β.. και άλλος ένας. Ο άλλος δεν διέκρινα καλά τον χτυπούσε, έβλεπα κινήσεις, δεν έβλεπα αν κρατάει κάτι στα χέρια του. Μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο εγώ ο Κ. και ο Β. Τον οδηγό δεν τον είδα να κάνει κάτι».

Και συνέχισε: «Όταν μπήκαμε μέσα στο αμάξι μας λέει ο Β. ”τον κάρφωσα και τον έσκισα” κάνοντας παράλληλα και την κίνηση τον οποίο τον άκουσε και ο Γ. και ο οδηγός. Ήταν αγχωμένος, έλεγε πάμε, πάμε, πάμε, τον κάρφωσα και τον έσκισα, Μετά μας λέει πάμε γρήγορα να το στείλω εννοώντας να το ξεφορτωθεί το κάραμπιτ».

Το μαχαίρι βρέθηκε εκεί που υπέδειξε ο πρώην ποδοσφαιριστής, στην περιοχή της Θέρμης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο Άλκης είχε δεχτεί άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα του. Η ανάκριση δεν έχει κλείσει, ενώ αναμένεται μετά από αίτημα του δικηγόρου της οικογένειας του Άλκη να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των κατηγορουμένων.

 

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα