Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Άλκη: Ντοκουμέντα μαρτυρούν την αγριότητα της δράσης των κατηγορουμένων (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Δολοφονία Άλκη: Ντοκουμέντα μαρτυρούν την αγριότητα της δράσης των κατηγορουμένων (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο – ντοκουμέντα όπως και φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ, καθώς καταγράφουν το ασύλληπτο μένος και τη βαρβαρότητα με την οποία έδρασε το «τάγμα εφόδου» με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Η ΕΡΤ δημοσίευσε φωτογραφίες που κατέγραψαν οι αστυνομικοί από τον τόπο του στυγερού εγκλήματος. Μεταξύ των ευρημάτων, το ματωμένο δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 19χρονος, το ρόπαλο με το οποίο τον χτύπησαν στο κεφάλι. Σε μία γλάστρα βρέθηκαν τα γάντια των δραστών και δίπλα ένας από τους σκούφους που φορούσαν. Μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα σκισμένο μπλουζάκι, δίπλα από αίματα.

Το σκηνικό γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας αποκαλύπτει τη μανία της ομάδας των σκληρών χούλιγκαν. Οι αστυνομικοί φωτογράφησαν το σημείο του φονικού κατά την αυτοψία που έκαναν για τη συλλογή πειστηρίων.


Ο τόπος του εγκλήματος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Πρόκειται για την γωνία όπου βρέθηκε το ματωμένο δρεπάνι, με το οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός. Πάνω στον πανικό του ο 21χρονος Έλληνας που φέρεται να το κρατούσε το πέταξε. Αργότερα κατάλαβε το λάθος του και ρώτησε με αγωνία συνεργό του εάν εκείνος θυμήθηκε να το μαζέψει.

Έχει καταγραφεί ένα σκισμένο μπλουζάκι, το οποίο φορούσε μέλος της παρέας του Άλκη, πεταμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου έγινε η δολοφονία. Δίπλα του αίματα. Ο νεαρός που φορούσε το μπλουζάκι δεχόταν άγρια χτυπήματα και έφυγε από το σημείο ημίγυμνος. Επίσης, ένα παπούτσι που βρέθηκε σε απόσταση ενός μέτρου από το δρεπάνι είναι ποτισμένο με αίμα.

Φωτογραφίες από την αυτοψία που πραγματοποίησε η Αστυνομία στον χώρο του εγκλήματος και οι οποίες οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών εξασφάλισε το CNN Greece.

Νέα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση
Όπως φαίνεται στο βίντεο από την τηλεόραση του Open, ενώ ο Άλκης κείτεται στο έδαφος, ένας εκ των δραστών του δίνει τη χαριστική βολή. Στις εικόνες καταγράφονται κι άλλα άτομα πλην των έξι που έμπαιναν στα αυτοκίνητα επί της οδού Πλαστήρα. Στο νέο βίντεο διακρίνονται δύο άτομα που πηγαίνουν στην αντίθετη κατεύθυνση προς την οδό Σεφέρη, όπου εικάζεται ότι έχουν αφήσει το σκούρο και τρίτο όχημα που εμπλέκεται στη δολοφονία.

Καθώς αποχωρούν μοιάζουν να θριαμβολογούν για το εγκληματικό τους έργο. Φεύγουν φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας τα θύματά τους. Την ίδια ώρα ο 18χρονος φίλος του Άλκη ακούει τον σπαραγμό του και τις εκκλήσεις του σε βοήθεια. «Δεν μπορώ άλλο πονάω» ουρλιάζει ο Άλκης για να αφήσει λίγα λεπτά αργότερα στα χέρια του φίλου του την τελευταία του πνοή.

Δύο ακόμα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που μετέδωσε η τηλεόραση του ο Alpha, δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό, χρόνος που ήταν αρκετός στους δράστες για να κάνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Πέρα των δυο, του 23χρονου και του 20χρονου που παραδέχτηκε την επίθεση, από πίσω ήταν δύο ακόμα άτομα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα, στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Μάλιστα, φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Σημειώνεται δε ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα