Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Άλκη: «Ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο» λέει ο Καπραβέλος – Από θαύμα...

Δολοφονία Άλκη: «Ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο» λέει ο Καπραβέλος – Από θαύμα σώθηκαν οι φίλοι του

Στην δολοφονία του 19χρονου Αλκη που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα αναφέρθηκε ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, επισημαίνοντας ότι από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» δήλωσε ότι ο Άλκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο μετά την δολοφονική επίθεση.

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό….», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας».

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά» διαβεβαίωσε ο γιατρός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα