Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔικηγόρος 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Άλλες δύο καταγγελίες...

Δικηγόρος 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Άλλες δύο καταγγελίες για βίασμό

“Η ιατροδικαστική έκθεση της 13ης Ιανουαρίου αποκαλύπτει εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό της καταγγέλλουσας, δίχως να αποκλείονται ασελγείς πράξεις» δήλωσε ο Αθανάσιος Ζιώγας, συνήγορος της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτωντας ότι τηλεφωνικά του έχουν καταγγελθεί άλλες δύο περιπτώσεις βιασμών το 2016 και το 2018.

Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο κ. Ζιώγας που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εκπροσώπηση της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε βιασμό, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε ότι αναμένει τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμα για να δει οι καταγγέλοντες έχουν ρίξει ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της.

“Αν αποδειχθεί ότι έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες αλλάζει η κατηγορία. Υπάρχει μια εγρήγορση των Αρχών. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Άρειο Πάγο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο κ. Ζιώγας αναφέροντας ότι η πελάτισσά του έχει καταγγείλει τρία άτομα ότι αφού τις χορήγησαν εν αγνοία της ναρκωτικές ουσίες, την κακοποίησαν σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από πάρτι.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες ότι υπάρχει ένα κύκλωμα ότι προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Έχω ήδη μιλήσει στον Εισαγγελέα για δύο περιπτώσεις το 2016 και 2018 που έφτασαν στο γραφείο.Κάνω έκκληση να βγει στο φ ως η αλήθεια. Να καταγγείλουν το γεγονός . Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν. Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση αυτής της υπόθεσης σε βάθος”, αποκάλυψε ο κ. Ζιώγας.

Τα όσα εφιαλτικά της συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς περιέγραψε σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία απευθύνει έκκληση σε όποια κοπέλα ήταν στο συγκεκριμένο πάρτι να μιλήσει.

«Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει. Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ» λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα αναφέρει ότι ο κόσμος στο πάρτι δεν της άρεσε αλλά δεν είχε κάπου αλλού να πάει. «Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα “πρωτοχρονιάτικα να πάω που;”. “Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου”, της είπα. “Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν”». Η 24χρονη τονιζει ότι ήπιε σαμπάνια που έβαλε μόνη της και ένα ποτό που την κέρασαν και δεν ήξερε τι ήταν αλλά ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ακολουθεί η συγκλονιστική μαρτυρία της:

«Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες. Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Ήμασταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε».

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια για τα οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν να πάνε στο μαγαζί τους, και της οδηγούν σε αυτή την κατάσταση».

Η 24χρονη αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια των γονιών και του συντρόφου της.

«Γενικά, η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν με το αγόρι μου. Είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια μαζί του και, δυστυχώς, ανακαλύψαμε ότι είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε για ενάμιση χρόνο. Παράλληλα, η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να θέλει να το δείξει για να μην υπάρξει μεγαλύτερη στενοχώρια. Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος. Έχασα και τον πατέρα μου ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Δυστυχώς, κατέληξε και το αγόρι μου ύστερα οπό έναν χρόνο, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα χάνω και τη μητέρα μου ύστερα από 40 ημέρες».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το MEGA, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις – που αναμένονται επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες – επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης και δείχνουν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα