Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔιαμαρτυρία στη Σχολή Θεάτρου - Κλειστή η Εγνατία (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία στη Σχολή Θεάτρου – Κλειστή η Εγνατία (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν φοιτητές έξω από τη Σχολή Θεάτρου, επί της Εγνατίας, με αφορμή την επιχείρηση εκκένωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο ΑΠΘ.

Αυτή την ώρα κλειστεί παραμένει η Εγνατία, στο ύψος της Ιασωνίδου.  Παράλληλα, για τις 11.00 είναι προγραμματισμένη διαμαρτυρία από φοιτητές στο Άγαλμα Βενιζέλου. (Διαβάστε κι εδώ).

Στο μεταξύ, σε 33 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 26 άνδρες και 7 γυναίκες που μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους και να εξεταστούν. Όπως ανακοινώθηκε, οι 33 προσαγωγές έγιναν από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος. Σε ό,τι αφορά τους προσαχθέντες η αστυνομία γνωστοποίησε ότι «οι 19 από αυτούς δήλωσαν φοιτητές του ΑΠΘ, ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο». Η επιχείρηση έγινε παρουσία του εισαγγελέα, ξεκίνησε στις 6 το πρωί, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την Πανεπιστημιούπολη.

 

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα