Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔιακομιδή δύο νεογέννητων με αναπνευστική δυσχέρεια στη Θεσσαλονίκη

Διακομιδή δύο νεογέννητων με αναπνευστική δυσχέρεια στη Θεσσαλονίκη

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, διακομισθήκαν  δύο νεογέννητα από τη Χαλκιδική με αναπνευστική δυσχέρεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού. ”συνοδεία των ιατρών και των εξειδικευμένων διασωστών του Οργανισμού και χάρη στη Νέα Πρότυπη Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) τα δύο νεογνά είναι πλέον καλά και βρίσκονται υπό ιατρική επίβλεψη και φροντίδα, ώστε να επιστρέψουν στην ασφάλεια και την θαλπωρή της οικογενειακής τους εστίας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για το περιστατικό:

Είναι Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, δέκα μόλις λεπτά πριν τα μεσάνυχτα… Δεχόμαστε κλήση από το Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης να μεταβούμε με θερμοκοιτίδα και να διακομίσουμε δύο νεογέννητα από Νοσοκομείο της Χαλκιδικής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας.

Συνοδεία των ιατρών και των εξειδικευμένων διασωστών του Οργανισμού και χάρη στη Νέα Πρότυπη Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) τα δύο νεογνά είναι πλέον καλά και βρίσκονται υπό ιατρική επίβλεψη και φροντίδα, ώστε να επιστρέψουν στην ασφάλεια και την θαλπωρή της οικογενειακής τους εστίας.

Χωράνε δύο νεογέννητα σε μία θερμοκοιτίδα;

Όταν η ανάγκη το απαιτεί και «στεφανώνεται» η άψογη συνεργασία και ο συντονισμός ενεργειών των επαγγελματιών Υγείας του «Χαμόγελου»…και βέβαια χωράνε. Σε 25 χρόνια Προσφοράς, είναι αυτές οι στιγμές στο πεδίο, στην καθημερινότητα του «Χαμόγελου», που μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με συνέπεια και αφοσίωση το έργο μας δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που μας χρειάζεται.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα